Claws s03e02
23.976 193 0 43

Нокти - сезон 3 епизод 2 - 2019


23:06:37 20-06-2019
PeS
Сезон: 3
Само регистрираните оценяват
23:06:37 20-06-2019
Claws.S03E02.Muscle.and.Flow.HDTV.x264-CRiMSON
Claws.S03E02.1080p.HEVC.x265-MeGusta
claws.s03e02.webrip.x264-tbs

Превод
ТЕОДОРА  ЦОНЕВА

Жанр: Комедия, Криминален, Драма

Времетраене: 45 мин.

Държава: САЩ

Режисура от: Джейми Травис, Хауърд Дойч, Marta Cunningham, Никол Касел, Клер Килнър, Триша Брок, Виктория Махони, Шира Пивен, Били Уудръф, Шери Фолксън, Ниси Наш, Кери Престън, Ерика Уотсън, Стивън Аделсън и др.

Актьорски състав: Ниси Наш, Кери Престън, Джуди Рейес, Каручи Тран, Джен Лайън, Джак Кеси, Кевин Ранкин, Джейсън Антун, Харолд Перинео, Дийн Норис, Ейдън Енкалърд, Джими Жан-Луи, Дейл Дики, Франка Потенте, Хънтър Бърк и др.

Сюжет: Ситуиран в салон за маникюр във Флорида, сериалът „Нокти“ е среднощно мрачна и пиперливо смешна поредица за женската лошотия, която проследява пет коварни маникюристки в салонa за красота Nail Artisan в окръг Манъти, където се случва много повече от обикновените козметични разкрасявания, изкуствените нокти, маникюри и педикюр. В центъра на историята е собственичката на салона Десна, която живее и се грижи за умствено болния си брат близнак Дийн. Персоналът й включва най-добрата й приятелка Дженифър, въздържателка и бивше парти момиче, което отглежда двете си деца от предишни връзки; Тихата Ан, енигматичната шофьорка на Десна, която работи и като охрана на салона; Поли, внимателна и мила жена, която наскоро е освободена от затвора след присъда за кражба на самоличност; Вирджиния, която не прави усилие да скрие отегчението и досадата от работата си. Към хаоса на Nail Artisan се включва Ролър, преуспял до гангстер селяндур, който управлява клиника за борба с болката, която е на ръба на закона, и използва салона на Десна, за да пере приходите си. Наоколо са и съпругът на Дженифър Брайс, който също наскоро е отказал алкохола и се опитва да остане в рамките на закона, като работи като коуч; д-р Кен Брикман, добър лекар в не толкова добра и легална клиника за лечение на наркомании; и Ънкъл Дади, опасен криминален бос от Дикси мафията, който е силно религиозен и активно бисексуален.