The Blacklist - s07e19 - 2020

monetino 2020-05-20 06:33:17 Език:
The Blacklist - s07e19

Черният списък - сезон 7 епизод 19


Почерпи monetino!


23.976 | 4173 | | Субтитри за това заглавие: 19

Не може да оцените тези субтитри
Оценени 2 пъти. Обща оценка: 5

Трейлър Сезон: 7
Описание:

The.Blacklist.S07E19.The.Kazanjian.Brothers.720p.AMZN.WEB...NTb
The.Blacklist.S07E19.720p.WEB.H264-MEMENTO
The.Blacklist.S07E19.720p.HDTV.x264-AVS (SVA)

Превод
Moni a.k.a. Monetino™

Финален епизод. Предстои Сезон 8 през 2021 год.


Заглавие: Черният списък

Жанр: Криминален, Драма, Мистерия, Трилър

Времетраене: 43 мин.

Държава: САЩ

Език: Английски

Актьорски състав: Джеймс Спейдър, Меган Буун, Диего Клатенхов, Хари Леникс, Хишам Тауфик, Лора Сон, Амир Арисън, Можан Марно, Райън Иголд, Сюзън Бломмаърт, Парминдър Награ, Диърдри Лавджой, Еди Гатеги, Дейвид Стратърн, Улрих Томсен и др.

Сюжет: В продължение на десетилетия бившия правителствен агент Реймънд “Ред” Редингтън успешно е стоял извън обсега на преследващите го полицейски служби. Но сега той изненадващо се предава на Федералното бюро за разследване и дори изявява желание да участва в издирването на опасен и ловък международен терорист. Но има една уловка. Редингтън ще помогне на разследващите служби ако му бъде позволено да комуникира единствено с Елизабет “Лиз” Кийн – амбициозна млада агентка от ФБР, която наскоро е приключила с обучението си и тепърва й предстои да докаже своите знания пред началниците на бюрото.

Сезон 7: След като е отвлечен от Катарина Ростова, Реймънд "Ред" Редингтън (Джеймс Спейдър) се оказва сам на вражеска територия, несигурен на кого може да се довери. Заобиколен от стари врагове и нови съюзници, Ред трябва да остане на една крачка пред най-опасния престъпник в Черният списък, който не би се спрял пред нищо, за да открие цялата истина, за която Ред не желае никой да разбира. За да го открие, Катарина ще се намеси в живота на Елизабет Кийн (Меган Буун), която най-накрая се е събрала отново с дъщеря си Агнес. Присъствието на Катарина ще внесе опасност пред прага на Лиз и завинаги ще промени отношенията й с Ред.