I Am Number Four - 2011

monetino 2020-07-10 17:20:03 Език:
I Am Number Four

Аз съм номер четири


Почерпи monetino!


23.976 | 271 |

Не може да оцените тези субтитри
Още не са оценени. Обща оценка: 0

Трейлър
Описание:

I.Am.Number.Four.2011.1080p.BluRay.AC3.x265


Заглавие: Аз съм номер четири

Жанр: Екшън, Приключенски, Фантастика, Трилър

Времетраене: 111 мин.

Държава: САЩ, Индия

Език: Английски, Френски

Режисура от: Ди Джей Карузо

Сценарий: Алфред Гоу, Майлс Милър

Актьорски състав: Алекс Петифър, Тимъти Олифънт, Тириса Палмър, Даяна Агрън, Калън Макаулиф, Кевин Дуранд, Джейк Ейбъл, Емили Уикършам, Браян Хау, София Ан Карузо, Чарлс Карол, Бо Мърчоф, Наш Еджъртън, Меган Фолоус и др.

Сюжет: По фантастичния роман в три части "Заветите на Лориен" на Питакъс Лор (Джеймс Фрей). ("Аз съм номер четири" - 2010 г., "Силата на шестимата" - 2011 г., "Възходът на деветимата" - 2012 г.)
Трима вече са намерили смъртта си. Той е номер четири в списъка. Джон Смит (Алекс Петифър) е млад мъж с необикновени способности, който е принуден да се преструва на най-обикновен гимназист, за да не привлече вниманието на жестоките си преследвачи, чиято цел е да го унищожат. Докато пътува от град на град със своя покровител Хенри (Тимъти Олифант), Джон няма време да създаде истински приятелства и винаги трябва да е готов да скъса поредната тънка нишка с миналото си. В малкото градче в щата Охайо, което за малко е негов дом, той ще преживее неща, които ще го променят завинаги – първата любов, откриването на нови свръхестествени способности и тайната връзка с други хора, които притежават същите необичайни умения като него.