Doom Patrol s03e06
23.976 1777 0 35

Прокълнат патрул - сезон 3 епизод 6 - 2021


Дуум Патрул
03:10:00 14-10-2021
WebRip
Почерпи WebRip!
Сезон: 3
Само регистрираните оценяват
03:10:00 14-10-2021
doom.patrol.s03e06.720p.web.h264-ggwp / ION10

Превод
КАЛИН  СТОЯНОВ


Познат в България и като: Дуум Патрул

Жанр: Екшън, Приключенски, Драма, Фантастика

Времетраене: 60 мин.

Държава: САЩ

Режисура от: Дермът Даунс, Крис Менли, Carol Banker, Роб Харди, Стефан Плезчински, Сали Ричардсън-Уитфилд, Ти Джей Скот, Рейчъл Талалай, Глен Уинтър, Уейн Йип

Актьорски състав: Райли Шанахан, Даян Гереро, Ейприл Боулби, Алан Тюдик, Мат Бомър, Брендън Фрейзър, Тимъти Далтън, Матю Зук, Джован Уейд, Фил Морис, Джон Бридъл, Къртис Армстронг, Джулиън Ричингс, Марк Шепърд, Алими Балард и др.

Сюжет: Всички от членовете на Дуум Патрул са претърпели ужасни инциденти, благодарение на които се сдобиват със свръхчовешки умения, но в следствие на това остават обезобразени. Травмирани и потиснати, екипът открива своята цел чрез Шефа, който ги събира, за да разследват най-странните съществуващи феномени и да защитават Земята от каквото открият, че я застрашава. От части група за подкрепа, от части отряд от супер герои, Дуум Патрул е група изроди със свръхсили, които се борят за свят, който не иска да има нищо общо с тях. Действието се развива след събитията от "Титани". Започвайки от там, където последно ги видяхме в сериала Titans, Doom Patrol ще изпрати тези неохотни герои на място, на което не са очаквали, призовани от Cyborg, който се свързва с тях за мисия, на която не могат да откажат, но с предупреждение, което не могат да игнорират: техните животи никога няма да бъдат същите.