Regular Show s01e02
23.976 695 0 3

Парк шоу - сезон 1 епизод 2 - 2010


11:09:47 04-09-2022
Sh1Sh0
Почерпи Sh1Sh0!
Сезон: 1
Само регистрираните оценяват
12:09:07 04-09-2022
Български субтитри за втория епизод от първия сезон на анимационния сериал "Regular Show". Скоро ще бъдат качени и за следващите епизоди. Приятно гледане!

Жанр: Анимация, Екшън, Приключенски, Комедия, Семеен, Фентъзи, Фантастика

Времетраене: 23 мин.

Държава: САЩ

Режисура от: John Davis Infantino, Sean Szeles, Calvin Wong, J.G. Quintel

Актьорски състав: Уилям Салйерс, Марк Хамил, Роджър Крейг Смит, Кортни Тейлър, Фред Татасиор, Джон Сигън, Али Хилис, Линда Карделини, Джеф Бенет, Дейвид Кайе, Робин Аткин Даунс, Дейвид Огдън Стирс, Троя Бейкър, Матю Мърсър, Ванеса Маршал и др.

Сюжет: Анимацията "Парк шоу" разказва забавната история на 23-годишните приятели Мордекай и Ригби. Мордекай е синя сойка, а Ригби е енот. Двамата започват работа в местен парк и задълженията им са свързани с опазването на тревата и останалите растения в района. Но въпреки постоянните предупреждения от страна на шефа им Бенсън те продължават със своята безотговорност и пълна липса на уважение към работата си. Независимо от всички проблеми те остават на позициите си за огромно съжаление на своите колеги и най-големи съперници "Мускулестия мъж" и "Призракът-ръка". Но отношението на Мордекай и Ригби към работата започва да се променя когато те се сприятеляват с нов работник на име Томас. С опитите си да му помогнат да свикне с новата среда те откриват, че работата им в парка всъщност не е толкова сложна и тежка. "Парк шоу" е забавен и енергичен анимационен сериал изпълнен със сюреалистични приключения, изненади и необикновени персонажи.